Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Η Γνώση

Καλην εσπεραν και από εμενα….


θα ηθελα να θεσω το εξης ερωτημα : τι είναι ομοφυλοσκυλια???? εχει καμια σχεση με την ομοφυλοφυλια μεταξυ των σκυλων??? αλλα προφανως όχι διοτι όπως εχει προαναφερθει ειδα και για κατι πιγκουινους μεσα…επισης αυτό συμβαινει μονο στην νοτια ζιμπαμπουε??? εμεις δηλαδη δεν εχουμε δικαιωμα στη γνωση περι των ομοφυλοσκυλων πιγκουινων????????????...

χμμμ..και θελω να θεσω ακομα ένα φλεγον ερωτημα…γιατι τα τσιγαρα που κανω αυτή τη στιγμη μου μυριζουν σαν παστουρμας όταν είναι σβηστα??? ονοματα δεν λεμε εταιριες δεν θιγομεν….να τονισω ότι ουδεποτε βρεθηκαν πλησιον παστουρμα,και οτιδηποτε σχετικο με αυτο….

περιμενω απαντησεις στα ερωτηματα μου αυτά διοτι ότι μαθαινει κανεις καλο είναι….

μια ψυχη από το υπερπεραν…..

(τουλάχιστον ο άνθρωπος ξέρει να με διορθώνει την κατάλληλη στιγμή ρε αδελφέ….μωρέ μπράβο χάρισμα…!!(to theia))



Αγαπητή Ψυχή Από Το Υπερπέραν,

Τα χαιρετίσματα μας σε όλους εκεί τους δικούς μας ανθρώπους στο μακρινό και εξωτικό υπέρ-πέρα, κι ακόμα πιο μακριά.

Χαίρομαι καλή μου ψυχούλα που ρωτάς για την ομοφυλοσκυλία των πιγκουΐνων. Η ομοφυλοσκυλία των πιγκουΐνων δεν είναι ένα φαινόμενο που λαμβάνει χώρα μόνο στην Νότια Ζιμπάμπουε. Συμβαίνει ταυτόχρονα σε όλο τον πλανήτη. Απλά εκεί οι εν λόγω πιγκουΐνοι δεν είναι ελεύθεροι να μοιραστούν τη χαρά της ομοφυλοσκυλίας λόγω της αναρχικής αυτόνομης δικτατορίας που έχει επιβάλει το καθεστώς των Πατάταζ. Το θέμα δεν θα έπρεπε καν να σε αγγίζει όμως από τη στιγμή που έχεις ένα σωρό προβλήματα δικά σου να διαχειριστείς κι εσύ τα παραβλέπεις για να μάθεις καινούρια και μακρινά. Μόλις λύσεις τα δικά σου προβλήματα (ποτέ δηλαδή) θα είσαι έτοιμος να λάβεις τη γνώση και για την ομοφυλοσκυλία των πιγκουΐνων της Νότιας Ζιμπάμπουε. Θα περιμένω μέχρι τότε για να το συζητήσουμε εκ νέου.

Τα τσιγάρα γενικά έχουν μια κακή συνήθεια να μυρίζουν περίεργα. Είναι μια ειδική φόρμουλα για να μας θυμίζει να αδειάζουμε τα τασάκια κάθε εθνική εορτή ή επίσημη αργία. Επίσης είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος μηχανισμός για να σε αποτρέπει κάθε φορά που θέλεις να τσακίσεις στην τράκα τη μανούλα σου. Τα Απόλλων-Τρακαστράτος πάντα μυρίζουν παστουρμά. Μία είναι η λύση. Μην ξεμένεις από τσιγάρα. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς.

Σε κάποια πράγματα σε συγχωρώ Ψυχούλα επειδή είσαι μια μικρή και απαίδευτη ψυχούλα. Ποτέ ότι μαθαίνεις δεν είναι καλό. Και μπορώ να στο αποδείξω. Στο σχολείο σε έστελναν να μάθεις. Ανάθεμα κι αν έμαθες όμως. Τώρα σπουδάζεις για να μάθεις . Επίσης ανάθεμα. Οπότε δεν μαθαίνεις.. τυραννιέσαι και τυραννάς. Από κει και πέρα ότι μαθαίνεις το παίρνεις μισό και από φήμες. Άρα μόνο ζημιά μπορείς να κάνεις με τη σιγουριά της ημιμάθειας. Φιλική συμβουλή: Σταμάτα να μαθαίνεις. Όσο κάτι δεν το ξέρεις, απλά δεν υπάρχει και όλοι ζούμε πιο ήσυχοι μέσα στις ανήσυχες ζωές μας.


Η Θεία


ΥΓ. ΠΑΝΤΑ ξέρω να σας διορθώνω ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Γι’ αυτό δε μου μιλάει κανείς πια…

5 σχόλια:

Κάγγελος είπε...

Εχμμμ, πώς την είδες? Κάθε μέρα θα ποστάρεις? μας ρώτησες αν έχουμε όρεξη να διαβάζουμε? επειδή λοιπόν δε μας ρώτησες, εγω θα σχολιάζω χωρίς να διαβάζω το ποστ. έτσι...

Κάγγελος είπε...

Τώρα που ψιλοδιάβασα το κόμεντ σου, ρίξε και μιά ματιά εδω, μπορεί να σου λυθεί καμμιά απορία

http://xpsilikatzoy.wordpress.com/2007/09/24/0124092007/

για τους χαζούς, ας ενώσουν τις παρακάτω γαμές γιατί σαν πιό βλάξ δε ξερω (να και) αν γίνεται να εμφανίσω σαν λινκ το παραπάνω ουρλ

http://xpsilikatzoy.wordpress.com/
2007/09/24/0124092007/

Unknown είπε...

na sxoliaso? nai kala...

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό ερώτημα τέθηκε.

Ακόμα πιο δεινή ήταν η απάντηση που δώθηκε.

Βέβαια δεν κατάφερα να διαβάσω περισσότερο από τις 2 πρώτες γραμμές (πού τη βρίσκετε τόση έμπνευση ρε παιδιά??), πάραυτα όπως λένε και οι φίλες μας οι εγγλέζοι:


IN ΘΕΙΑ WE TRUST

Τιμάτε με, Ποιητής Φανφάρας.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.