Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

Τρέξτε Να Προλάβετε.. Ανοίξαμε Και Σας Περιμένουμε!

Νέα φανταστική υπηρεσία ΜΟΝΟ απο τους παραγωγούς του AxoLoStaTioN και της αυτής μεγαλειότητας Θείας.

Η μοναδική δική σας στήλη είναι γεγονός. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα .doc με το γράμμα σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας.

Στο προφίλ μας θα βρείτε καταχώρηση με το ηλεκτρονικό ΕΛΤΑ (email) του σταθμού μας και τα υπόλοιπα θα τα γράψει η ιστορία. Μέσα στο ελάχιστο χρονικό διάστημα των 14ων μηνών (έχουμε και τρεχάματα, οικογένεια, δουλειές, μας ζητάνε κι από άλλα κανάλια) θα βρείτε απάντηση σε όλα σας τα προβλήματα. Και όλα αυτά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ/ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ (τσιφούτηδες).

Για παράπονα, μηνύσεις, απειλές μόνο σοβαρές προτάσεις.


Μετά Τιμής


ΕΓΩ...



ΥΓ. Ένας φόρος τιμής στο αείμνηστο 555-theia Help Line...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με γεια, καλορίζικο, ό,τι επιθυμείτε, και του χρόνου, ζωή σε λόγου σας, και στα δικά σας οι απάλευτοι, πάντα τέτοια.

Ελπίζω το μπλογκ αυτό να είναι αφορμή για να ξεκαθαρίσει η ανθρωπότητα από την πλέμπα (ηλίθιοι, συναισθηματικά ανάπηροι, κοινωνικά απροσάρμοστοι, ταραχοποιά στοιχεία και λοιποί).

Συνεχίστε το θε(ι)άρεστο έργο σας.

Μετά βαϊων και κλάδων.

I don't wrestle her©

RazoR είπε...

Συγνωμη για την παρεμβαση αγαπητοι συναδελφοι, αλλα ηθελα να τονισω οτι συμφωνα με νεες επιστημονικες μελετες (και ομελετες μην σας πω) πιθανοτατα οι μισοι απο εδω ειναι χαπακωμενοι. Ευχαριστω, agrino και επαυξανω (ασχετο)

Ανώνυμος είπε...

Τι κάνει ο λύκος μέσα στο κοπάδι με τα πρόβατα?

Μα φυσικά "ΝΙΑΟΥΥΥΥ"!

Εάν περιμένατε μια οποιαδήποτε άλλη απάντηση, βρίσκεστε στο πιο λανθασμένο blog του πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσε να λείπει ο Μάρτης από τη σαρακοστή?
Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ είναι το από πού κι ώς που την άκουσες blogger.
Ρε έχεις ένα γαλακτομπούρεκο να ετοιμάσεις λέμε!!!
Κατά τ άλλα περαστικά μας. "είπανε του τρελού να παει να χέσει και αυτος κάθησε και ξεκωλιάστηκε......"

Ανώνυμος είπε...

θα βρείτε απάντηση σε όλα σας τα προβλήματα. Και όλα αυτά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ/ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.Το ήξερα ότι έχει βαλθέι να μας κλείσει το μαγαζάκι. Στους πόσους επισκέπτες/ημέρα αρχίζουν τα κεράσματα?
Καλή σου αρχή και καλό ΤΟΥΣ τέλος :P

Novak είπε...

Μέγιστη Χριστουγεννιάτικη προσφορά!
Gay κοκκινοτρίχης Αγιος Βασίλης στο κλαρί!!! Κλείστε από τώρα ραντεβού και τα πιο όμορφα χριστούγεννα μετά το millenium είναι εδώ.. Ότι πιο must και trendy για τα φετινά χριστούγεννα ....
πάρτε τον και σεις! Τηλεφωνήστε τώρα και κερδίστε ενα λούτρινο gay κοκκινοτρίχη Άγιο Βασίλη για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.. Θα μείνετε στην... απ'εξω?

* μόνο για την περιφέρεια Αττικής
** αν το αποτέλεσμα δεν σας
ικανοποιήσει μη διστάσετε!
ξαναπάρτε τον

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα...Το είδαμε και αυτό...Η Θεία σε ρόλο ψυχαναλυτή..... Καποιος να την μαζέψει επιτέλους...
Αλλά από την άλλη, επειδή έχει φτάσει σε ένα άλλο, updated και by far ανώτερο επίπεδο μαλάκυνσης εγκεφάλου [ναι, μην απορείται, κάτι έχει σε εκείνο το εξόγκωμα που ονομάζει κεφάλι], ίσως σε εμάς τους απλούς θνητούς, [αν και χαπακωμένους, θα συμφωνήσω με τον Αζόρ] ισως λέω μας σώσει.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον εχεις δει υπερβολικα πολλες φορες την ταινια 17-18 οπου στα ειασγωγικα ο ασυναγωνιστος τυπος αναρωτιεται: ''Μπας και κανω μαλακια?..Δεν γαμιεται..''.Φιλικη προτροπη:ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΤΟ ΖΩΗΣ.Γιατι ναι καλη μου φιλη(;) εκανες μαλακια...και εξηγουμαι.Με πιο δικαιωμα ρε θεια δινεις ακομα ενα βημα σε πληθος ανιδεων,τελειωμενων και ανυπαρκτων να θεσουν τις αδιαφορες αποψεις τους στο ηδη πολυπαθο μυαλουδακι μου? Ξερω ειδες τους Αμερικανους να θελουν να πανε στο διαστημα,τον Κλιντον να λερωνει την Μονικα και να την σκαπουλαρει,την Οπρα να γινεται απο τοξικομανης πρωτη μουρη στο Καβουρι,τη Βερρα Λαμπρου celebrity κ.ο.κ κι ειπες αφου αυτοι γιατι οχι κι εγω...ναι ειναι αυτη η ηλιθια ανθρωπινη ματαιοδοξια που ποτε μου δεν καταλαβα.Τελοσπαντων οι λογοι που καταντησα να ποσταρω ειναι μαλλον προφανεις: 1ον)Για να σε κραξω 2ον)Για να επιβεβαιωσω τον Razor πως εδω μπαινουν οντως χαπακηδες(με τη βουλα παρακαλω)3ον)Για να λες οταν θα αρχισεις να μιλας με τον Θεο οτι υπαρχουν απτες αποδειξεις πως καποτε γνωριζες αυτη τη μεγιστη προσωπικοτητα που ακουει στο ονομα kav και πως αξιζει να πεθανεις ησυχη εχοντας κανει κατι αξιο αναφορας στη ζωη σου 4ον)Να σταθω διπλα στον πλεον αξιο εκπροσωπο της New Wave Alternative Pagaki-Ermoy μουσικης Ιορδανη Χ.(μην με κραξεις εκτος αν εβαλες πια σκελετους στη ντουλαπα σου)Αυτα...αντε καλη αρχη και καλη συνεχεια (που πολυ αμφιβαλλω κι αν πεσω εξω, τοτε πολυ φοβαμαι πως η ανθρωποτητα εχει φτασει στο ναδιρ)Αν περιμενεις να σου στειλω υπαρξιακες μαλακιες γελιεσαι...Αν θελω χρησιμες συμβουλες θα παω στην Ιθακη και για εξυπνες ατακες θα γραψω στην Κοντοβα

...Get a Life...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.