Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Μην Προσπαθείς Να Γίνεις Πούστης Με Τον Κώλο Μου

Ο/Η EvilVsAngel άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας:

Me aformh merika skorpia logia, poy akousa xtes sto deltio eidhsewn ka8ws perimena na sta8w me anoixto to stoma ston odontiatro moy, peri syntaksiodothshs to swthrio etos 2055 exw na pw oti oi skeletoi den krybontai sthn ntoulapa opws egrapse o "anwnymos" alla stis filies mas...re den gamiomaste lew egw? 3 kai kaloi ... perissoteroi pane se partouza kai egw thelw sxesh...(auto dhlwse h Tzoulia Alexandratoy)...Koinokthmosynh kai symposia agaphs kalytera na parw ton kafe moy kai na paw na katsw sta skalakia toy Syntagmatos na ton piw...perissoterh alh8eia tha brw ekei koitazontas toys omoious moy na perpatoun alloi me to kefali katw kai alloi me to kefali na phgainei pera dw8e analoga th mousikh paizei to i-pod toys. S' agapw m' agapas...ti les? Sovara??? Otan teleiwseis eidopoihse me na bgalw hxo kai mhn ksexaseis na moy aleipseis thn plath me vazelinh giati to samari moy afhnei kokkiniles!!! Xtes to brady diavasa ena ar8ro poy milouse gia thn diaxeirhsh toy 8ymoy, auto poy krathsa htan "an den 8elete na dwsete perissoterh entash tote apla kante ton allon na bare8ei". Misos vs Agaph akoma kalytera ADIAFORIA. Tha se kathgorhsoun kai gia auto? E kai? Etsi ki alliws ena megalo "kathgorw" exei typw8ei me peritexno tatoo sto metwpo soy apo thn wra poy genniesai. Ti mporeis na kaneis gia auto? Kane ena deutero tatoo "Ask me if i care". Ksespase mhn to kratas mesa soy giati tha exeis xtisei to nao toy misous...Kai poios eisai esy pou tha moy peis ti tha kanw me tis skepseis moy...poy ksereis ti ikanothtes exw egw? Mporei na ta fyllaw mesa moy kai na tous rixnw oksy kai na xanontai giati swnei kai kala na katalhgoun se "psyxologika problhmata"? Kai sthn telikh egw goustarw na ta krataw kai na ta 8ymamai. Mporei auth h katastash na me krataei me ta matia anoixta. Genika thn exoume dei "yperanw" kai "krites" stis zwes twn allwn ...As akousoume epitelous to gamhmeno to ksypnhthri kai na shkw8oume apo to krevataki mas...
Giati na orizw egw oti einai kako to 17xrono na xalaei th mish toy mera sto internet?
Giati na orizw egw oti einai kako na xalaei kapoios ena mis8o sta rouxa?
Giati na orizw egw oti einai kako na kanei xrhsh narkwtikwn kapoios?
Giati na orizw egw oti einai kako o allos na travaei malakia?
Giati na orizw egw oti einai kako h allh na ksexnaei me poion koimh8hke to prohgoumeno brady?
Giati na orizw egw poso pshla tha phdhksei o allos otan toy lew "PHDA"?
MHN PROSPA8EIS NA GINEIS POUSTHS ME TON KWLO MOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Αγαπητή EvilVsAngel,

Βρήκα αυτό το κείμενο σαν σχόλιο, κρυμμένο και θαμμένο στο πανηγύρι των σχολίων. Ξέρω ότι ήθελε να παίξει μαζί με τα άλλα σχόλια, να υπάρξει ήσυχα και ειρηνικά σαν μια σκέψη δίπλα τους, αλλά μπορούσα να του δώσω δική του στάση και υπόσταση και το έκανα.

Κανείς δεν έχει τη μαγική ικανότητα να σε ορίσει, να ορίσει τα δικά σου προσωπικά, μικρά ή μεγάλα, όρια, εκτός από εσένα την ίδια. Σε άμεση και μαθηματικά προσδιορισμένη αναλογία, τα δικά σου παραθυράκια θα αφήσουν κάποιον να μπει και να σου υποδείξει τι και πως.

Δεν έχουμε λόγο να γίνουμε κριτές στη ζωή των άλλων. Ειδικά όταν δεν έχουμε κρίνει ποτέ τη δική μας ζωή. Υπάρχουν όμως δύο μεγάλες σχολές «κριτών». Αυτοί που προβάλλουν την καμπούρα τους στην πλάτη των άλλων εθελοτυφλώντας για τη δική τους καρκινοπάθεια και αυτοί που προσπαθούν για κάποιο λόγο να αλλάξουν τον μικρόκοσμό τους και όσους ανθρώπους χωράει αυτός.

Θα όριζες αν ο 17χρονος γιος σου ξοδεύει όλη τη μέρα του, μόνος μπροστά σε έναν υπολογιστή;
Θα όριζες το αν όλες οι οικονομίες της μητέρας σου θα πήγαιναν στα ψώνια, τη στιγμή που δεν της φτάνουν για να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαί;
Θα όριζες τον αν ο καλύτερος σου φίλος παίρνει ναρκωτικά, τη στιγμή που κινδυνεύεις να τον χάσεις, σαν προσωπικότητα ή σαν παρουσία;
Θα όριζες το αν θα σε θυμόταν κάποιος μετά από μια νύχτα;
Θα όριζες τα πράγματα που θέλεις και ζητάς από τους ανθρώπους που διάλεξες να μοιραστείς τη ζωή σου;
(δεν ξέρω αν είναι κακό ο άλλος να τραβάει μαλακία…)

Πες με ρομαντική. Πιστεύω στην αγάπη. Στην ανθρώπινη, ανιδιοτελή και αβίαστη αγάπη. Δεν φυτρώνει από μόνη της. Όλοι προσπαθούμε γι’ αυτήν. Φτάνει να μην της κλείνεις την πόρτα. Άλλωστε το λέει και ο Αγγελάκας:

Υπάρχει αγάπη. Υπήρχε από πάντα…


Η Θεία

ΥΓ. Για την αδιαφορία θα μιλήσουμε την επόμενη φορά. Είναι ένα θέμα από μόνο του.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

Το Μανιφέστο ενός Απάλευτου - Μέρος Δεύτερον: Τί πουλάτε;

-Ασυναρτησίες ξημερώματα Σαββάτου.


Ό,τι και αν πουλάς, δεν αγοράζω.. Ευτυχία σε 12 άτοκες δόσεις. Τί να τους κάνεις τους φίλους όταν μπορείς να νοικιάσεις ένα DVD και να περάσεις 2 ώρες μπροστά από μια οθόνη; Η ταινία δεν σου ζητάει πολλά. Δεν θα σε πάρει στις 3 το πρωί να σε ζαλίζει επειδή χώρισε με την γκόμενά της. Ίσα-ίσα, σου υπόσχεται να σε πάρει για λίγο μακρυά από όλα τα καθημερινά προβλήματα. Τί θες να δεις; Περιπέτεια; Δράμα; Ρομαντική; Κωμωδία να γελάσεις; Κονσέρβα διασκέδαση για αποβλακωμένα ανθρωπάκια.

Νομίζεις μπορείς να αντισταθείς; Καλός μαλάκας είσαι κι εσύ. Οι άλλοι είναι οργανωμένοι ρε! Έχουν ολόκληρο επιτελείο από ειδικούς: τί σε τραβάει, τί σε εξιτάρει, τί σου ανοίγει την όρεξη, τί σου την σηκώνει.. Το'χουν σπουδάσει το αντικείμενο. Τίποτα δεν είναι αφημένο στην τύχη.

Και αν τελικά καταφέρεις να αντισταθείς, δεν τρέχει και τίποτα. Υπάρχουν και άλλα κορόιδα που θα τσιμπήσουν το δόλωμα. Ένα καλό γκομενάκι δίπλα σε ένα αυτοκίνητο; Με έπεισε.. Θα το πάρω! Χυμός που σε γεμίζει θετική ενέργεια; Καλό ακούγεται.. Και μόλις το πάρεις νιώθεις μια αίσθηση ότι κάτι λέιπει. Α ναι, σου υποσχέθηκαν ευτυχία, αλλά μάλλον σε κορόιδεψαν.

Δεν είναι μόνο ότι αγοράζεις.. Είναι που σε βάζουν να πουλήσεις και τον εαυτό σου. Γιατί σε τελική ανάλυση, money makes the world go round. Πουλάς τον χρόνο σου, για να αγοράσεις την ευτυχία που σου πουλάνε. Και όταν αρχίσεις και βλέπεις ότι το προϊόν είναι σκάρτο, απογοητέυεσαι. Αλλά εσύ φταις μαλάκα. Αν δεν έχεις καταλάβει πώς πάει το παιχνίδι, πρόβλημά σου.

Πρέπει να υπάρχει και εναλλακτική όμως, δεν πρέπει; Όποιος την βρει, να την φέρει πίσω. Εγώ την έχασα, κάπου στην πορεία. Ο ευρών αμοιφθήσεται.

~ ~ ~ ~ ~ ~

Υπογραφή: I don't wrestle her© - Το σωτήριον έτος 2007
~ ~ ~ ~ ~ ~


Υ.Γ. 1: Υπάρχει ζωή πριν τον θάνατο; (κλεμμένο, αλλά δεν θυμάμαι από που.. Μην ζητάτε να πληρώσω πνευματικά δικαιώματα, δεν έχω μια, ούτε για την ατάκα, ούτε για τα mp3 που κατεβάζω).

Υ.Γ. 2: Μαύρη είν' η νύχτα στα βουνά, μαύρη σαν καλιακούδα.




Αγαπημένε Απάλευτε,


Πάντα υπάρχει εναλλακτική. Αλλιώς το blog μου θα ήταν άδειο. Εναλλακτικές πουλάω και μάλιστα με ευκολίες πληρωμής. Για κάποιο λόγο δεν μπορείς να δείς το τέλος του τουνέλ κι αν αχνοφέγγει, επειδή κοιτάς σε λάθος μεριά. Ίσως φταίει που δεν την παλεύεις. Αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρη.

Όντως έχεις δίκιο. Υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία που ψάχνει να βρεί το αδύνατο σημείο σου (κι αυτό είναι μείον σου, κι αυτό είναι μείον σου) και να σου πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Που και μεταξωτές κορδέλες στην τελική να σου πουλούσε πάλι άχρηστες σου είναι. Η μαγκιά είναι οτι σε πείθει για την χρησιμότητα της κορδέλας και ειδικά της μεταξωτής. Σου γίνεται απαραίτητη μια μεταξωτή κορδέλα και μετά άλλη μια κι ακόμα μια. Μέχρι που ξυπνάς ένα πρωί και έχεις πήξει τον τόπο στο μετάξι αλλά δεν ξέρεις τι να το κάνεις τελικά.

Δεν είναι αυτοί έξυπνοι. Εσύ είσαι ο βλάκας. Πως είναι δυνατόν να εκμεταλεύονται εκείνοι τα σώψυχα και κρυφά σου σημεία, που σαν κόρη οφθαλμού φυλάς και κρύβεις απο τον ήλιο; Καλά και σου κάνουν. Αν είχες φροντίσει απο μόνος σου να ανοίξεις τα παραθυράκια σου και να αερίσεις το αχούρι που έχεις για κεφάλι, δε θα έμπαινε ο κάθε Χολιγουντιανός ψυχοφθόρος παράγοντας να στο παραβιάσει και να στο εκμεταλευτεί.

Θα χρειαστούμε:
Μπόλικο κουράγιο
Βαθιές ανάσες
και πολύ, μα πάρα πολύ νερό
Εκτέλεση:
Οπλιζόμαστε με κουράγιο και παίρνουμε βαθιές ανάσες. Όρισε τον εαυτό σου. Βάλε τα όρια σου. Ξεχώρισε τι σου αρέσει πραγματικά και τι όχι. Τα υπόλοιπα άστα στο πιάτο μαζί με τα κουκούτσια. Τι σημαίνει σκάρτο; Κάνε μια αναθεώρηση του δικού σου προσωπικού Συντάγματος. Στο τέλος πιές και το νερό. Βοηθάει και στα νεφρά. (Για περαιτέρω βοήθεια χρεώνω 50 €/ωρα)

Το αν και το τι θα τσιμπήσεις απο την πιατέλα που σου προσφέρουν το καθορίζεις εσύ και μόνο εσύ. Κι αυτό είναι υπέροχο. Αυτό ξέρεις, στα παλιά τα χρόνια, έκανε τον κόσμο να γυρίζει. Ακόμα το μπορεί. Δωσ' του μια ευκαιρία.

Και όπως είπε και ο Μανώλης Φάμελλος "Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να 'ρθει....".


Κλασσικά,

Η Θεία



ΥΓ1. Υπήρξαν πολιτισμοί μέχρι τις μέρες μας που ορίζουν την ζωή μετά τον θάνατο (η γιαγιά μου είναι απόλυτα πεπεισμένη πχ.) και κάποιες φυλές στην Αφρική πίστευαν πως η πραγματική ζωή είναι όταν κοιμόμαστε. Άντε βγάλε άκρη...

ΥΓ2. Οτι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μπορείς όμως πάντα να το πουλήσεις για τέτοιο. Αν δεν μπορείς να αντισταθείς για να αγοράσεις, μπες κι εσύ στο αντίπαλο στρατόπεδο και ξεκίνα να πουλάς. Μπορεί να βγάλεις και κάνα φράγκο.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Η Γνώση

Καλην εσπεραν και από εμενα….


θα ηθελα να θεσω το εξης ερωτημα : τι είναι ομοφυλοσκυλια???? εχει καμια σχεση με την ομοφυλοφυλια μεταξυ των σκυλων??? αλλα προφανως όχι διοτι όπως εχει προαναφερθει ειδα και για κατι πιγκουινους μεσα…επισης αυτό συμβαινει μονο στην νοτια ζιμπαμπουε??? εμεις δηλαδη δεν εχουμε δικαιωμα στη γνωση περι των ομοφυλοσκυλων πιγκουινων????????????...

χμμμ..και θελω να θεσω ακομα ένα φλεγον ερωτημα…γιατι τα τσιγαρα που κανω αυτή τη στιγμη μου μυριζουν σαν παστουρμας όταν είναι σβηστα??? ονοματα δεν λεμε εταιριες δεν θιγομεν….να τονισω ότι ουδεποτε βρεθηκαν πλησιον παστουρμα,και οτιδηποτε σχετικο με αυτο….

περιμενω απαντησεις στα ερωτηματα μου αυτά διοτι ότι μαθαινει κανεις καλο είναι….

μια ψυχη από το υπερπεραν…..

(τουλάχιστον ο άνθρωπος ξέρει να με διορθώνει την κατάλληλη στιγμή ρε αδελφέ….μωρέ μπράβο χάρισμα…!!(to theia))



Αγαπητή Ψυχή Από Το Υπερπέραν,

Τα χαιρετίσματα μας σε όλους εκεί τους δικούς μας ανθρώπους στο μακρινό και εξωτικό υπέρ-πέρα, κι ακόμα πιο μακριά.

Χαίρομαι καλή μου ψυχούλα που ρωτάς για την ομοφυλοσκυλία των πιγκουΐνων. Η ομοφυλοσκυλία των πιγκουΐνων δεν είναι ένα φαινόμενο που λαμβάνει χώρα μόνο στην Νότια Ζιμπάμπουε. Συμβαίνει ταυτόχρονα σε όλο τον πλανήτη. Απλά εκεί οι εν λόγω πιγκουΐνοι δεν είναι ελεύθεροι να μοιραστούν τη χαρά της ομοφυλοσκυλίας λόγω της αναρχικής αυτόνομης δικτατορίας που έχει επιβάλει το καθεστώς των Πατάταζ. Το θέμα δεν θα έπρεπε καν να σε αγγίζει όμως από τη στιγμή που έχεις ένα σωρό προβλήματα δικά σου να διαχειριστείς κι εσύ τα παραβλέπεις για να μάθεις καινούρια και μακρινά. Μόλις λύσεις τα δικά σου προβλήματα (ποτέ δηλαδή) θα είσαι έτοιμος να λάβεις τη γνώση και για την ομοφυλοσκυλία των πιγκουΐνων της Νότιας Ζιμπάμπουε. Θα περιμένω μέχρι τότε για να το συζητήσουμε εκ νέου.

Τα τσιγάρα γενικά έχουν μια κακή συνήθεια να μυρίζουν περίεργα. Είναι μια ειδική φόρμουλα για να μας θυμίζει να αδειάζουμε τα τασάκια κάθε εθνική εορτή ή επίσημη αργία. Επίσης είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος μηχανισμός για να σε αποτρέπει κάθε φορά που θέλεις να τσακίσεις στην τράκα τη μανούλα σου. Τα Απόλλων-Τρακαστράτος πάντα μυρίζουν παστουρμά. Μία είναι η λύση. Μην ξεμένεις από τσιγάρα. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς.

Σε κάποια πράγματα σε συγχωρώ Ψυχούλα επειδή είσαι μια μικρή και απαίδευτη ψυχούλα. Ποτέ ότι μαθαίνεις δεν είναι καλό. Και μπορώ να στο αποδείξω. Στο σχολείο σε έστελναν να μάθεις. Ανάθεμα κι αν έμαθες όμως. Τώρα σπουδάζεις για να μάθεις . Επίσης ανάθεμα. Οπότε δεν μαθαίνεις.. τυραννιέσαι και τυραννάς. Από κει και πέρα ότι μαθαίνεις το παίρνεις μισό και από φήμες. Άρα μόνο ζημιά μπορείς να κάνεις με τη σιγουριά της ημιμάθειας. Φιλική συμβουλή: Σταμάτα να μαθαίνεις. Όσο κάτι δεν το ξέρεις, απλά δεν υπάρχει και όλοι ζούμε πιο ήσυχοι μέσα στις ανήσυχες ζωές μας.


Η Θεία


ΥΓ. ΠΑΝΤΑ ξέρω να σας διορθώνω ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Γι’ αυτό δε μου μιλάει κανείς πια…

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

Γιατί Μπαμπά;

"στείλε ό,τι σε προβληματίζει και θα σου βρούμε την οικονομικότερη και άμεση απάντηση που θα μπορούσες να βρεις".

ΟΚ λέω. Ας το δοκιμάσω. Ανοίγω τη σελίδα του καθαρτήριου να δω πώς χειρίστηκε τους άλλους ασθενείς. Μην πάω και στα κουτουρού δηλαδή.

"τάδε έφη Θεία". Χμ ωραία ξεκινάμε, σκέφτηκα. Ντάξει θα είναι από κείνες τις ανεξέλεγκτες υποθέσεις του στυλ Ερωτοδικείου, αλλά το ξέρετε πόσοι άνθρωποι βρήκαν γιατρειά εκεί;

Η ψυχρολουσία δεν άργησε να έρθει όμως... "Σάββατο, 6 Οκτώβριος 2007". Μάλιστα. Υγρή νύχτα αυτή της 6ης Οκτώβριος. Είνια από κείνες τις νύχτες που σε κάνει να αναπολείς, να θυμάσαι, να σκάβεις βαθειά μέσα στο λάκο της ψυχής σου. Το θέμα δεν είναι γιατί το κάνεις. Το θέμα είναι ότι το κάνεις. Κανείς δε θέλησε να μάθει γιατί η κότα πέρασε το φράχτη. Κανείς δεν αναρωτήθηκε εάν ξεπουπουλιάστηκε, εάν ξενυχιάστηκε, εάν θα ξαναβγάλει αυγά ο κώλος της. ΟΧΙ! το ζήτημα είναι εάν το κατάφερε. Και ναι σας λέω ότι το κατάφερε.

Πάραυτα ο αρχικός προβληματισμός παραμένει. Γιατί να θελήσεις να ζητήσεις βοήθεια από τη Θεία. Τη Θείτσα μας! Αααα δεν ξέρεις τι ζουμερός άνθρωπος είναι η Θεία μας! Καταρχάς έχει την ατάκα έτοιμη. Δεν προλαβαίνεις να πεις μια λέξη και αραδιάζει με τέτοιο αριστουργηματικό τρόπο τις υπόλοιπες που θαρρείς ότι διαβάζει τη σκέψη! Θα πιάσεις τον ευαυτό σου να λέει "τι σκατά με νοιάζει εάν ο Βερόπουλος πουλάει φθηνότερα τις σερβιέτες?" ώσπου καταλαβαίνεις ότι το αθώο αυτό ον δεν μπήκε στο μυαλό σου αλλά στης χαζογκόμενας από πίσω. Που το κάνει ακόμα χειρότερο γιατί σημαίνει ότι σε διαπέρασε! Τόσο κουφιοκέφαλος είσαι ρε φίλε δηλαδή? Γι' αυτό και ζητάς από τη Θεία να σε γειάνει? Όλα έχουν όρια όμως αν και πλέον ο Ολυμπιακός έκανε νίκη εκτός έδρας εις τας Ευρώπας οπότε έχεις κι εσύ μια ελπίδα.

Άλλωστε ο Freddy Mercury το είχε πει καθαρά: who dares to love forever?






Τιμάτε με,


Ποιητής Φανφάρας








Αγαπητέ Κύριε Φανφάρα,


Ευκόλως διεπιστώσαμε πως φανφαρολογείτε. Διαθέτετε και το όνομα και τη χάρη. Τα συγχαρητήρια μας, απο όλα τα παιδιά της παραγωγής.

Κατά τ' άλλα κάνετε ένα τραγικό λάθος. Πλήθος κόσμου έχει ασχολήθει στο παρελθόν με το αιώνιο ερώτημα "Γιατί διέσχισε το κοτόπουλο το δρόμο;". Ανάμεσα στους κοτοπουλόγους γνωστοί μεγάλοι άνθρωποι έδωσαν τη δική τους ερμηνεία σχηματίζοντας αιρετικά παρακλάδια που έμειναν στην παγκόσμια ιστορία.

ΜΩΥΣΗΣ (14ος – 13ος αι. π.Χ.) Και ο Θεός κατέβηκε από τον ουρανό. Και είπε στο κοτόπουλο: «Πρέπει να διασχίσεις το δρόμο». Και το κοτόπουλο υπάκουσε. Για να δοξαστεί το όνομα Αυτού.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ (427 – 347 π.Χ.) Για το καλό του. Στην άλλη πλευρά βρίσκεται η αλήθεια.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (384 – 323 π.Χ.) Είναι στη φύση του κοτόπουλου να διασχίζει τους δρόμους.

MACHIAVELLI (1469 – 1527 μ.Χ.) Ο Σκοπός, να περάσει το κοτόπουλο το δρόμο, αγιάζει τα Μέσα, όποια κι αν είναι αυτά.

GALILEO (1564 – 1642 μ.Χ.) Κι όμως, τον διέσχισε …

DARWIN (1809 – 1882 μ.Χ.) Τα κοτόπουλα, στο πέρασμα των αιώνων, επιλέχτηκαν από τη φύση με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σήμερα γενετικώς ικανά να διασχίζουν δρόμους.

FREUD (1856 – 1939 μ.Χ.) Το γεγονός ότι ασχολείστε με το εάν το κοτόπουλο διέσχισε το δρόμο αποδεικνύει ότι διακατέχεστε από σύνδρομα ανασφάλειας και ότι η σεξουαλικότητά σας είναι αφόρητα καταπιεσμένη.

KING Martin Luther (1929 – 1968 μ.Χ.) Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κάθε κοτόπουλο θα είναι ελεύθερο να διασχίζει το δρόμο χωρίς να δίνει λογαριασμό για την πράξη του.

Γιά την ιστορία αναφέρω πως η κυβέρνηση Σημίτη είχε αμφισβητήσει τη διαδρομή του κοτόπουλου και είχε δεσμευτεί για την ολοκλήρωση του έργου μετά τις εκλογές. Σας παρακαλώ να προσέχετε τι πληροφορίες δημοσιεύετε.

Το μεγάλο ερώτημα δεν είναι γιατί να ζητήσεις βοήθεια από τη Θεία. Το περίεργο είναι γιατί να σε βοηθήσει η Θεία. Αλλά ζούμε σε περίεργους καιρούς και όλα πλέον μπορούμε να τα περιμένουμε. Τραγικό παράδειγμα, όπως αναφέρετε, η νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέρντερ μέσα τους γερμανόφωνους Βρεμιώτες. Σκεφτείτε μόνο τους ατυχείς στοιχηματίες που έκλαψαν εκείνο το βράδυ αγκαλιά με τον κουβά.

Και η απάντηση στο ερώτημα των Κουήν είναι μία. Ο Χαϊλάντερ δια στόματος Κριστόφ Λαμπέρ.



Η Θεία


ΥΓ. Μη λησμονείτε πως απο το Ερωτοδικείο ξεκίνησαν μεγάλα ονόματα της Σόου Μπιζ όπως η κυρία Ελένη Λουκά.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Το Μανιφέστο ενός Απάλευτου (ή απλά Ενός που δεν την παλεύει) - Ασυναρτησίες Παρτ 1


Όταν ξυπνάς το πρωί και αναρωτιέσαι "γιατί δεν την ξαναπέφτω να συνεχίσω να βλέπω κι εκείνο το ωραίο όνειρο", τότε ξέρεις ότι έχεις μπει στην Ζώνη της Απαλεψίας.

Όταν μπαίνεις στο τρένο και βλέπεις όλους τους εξίσου κατεστραμμένους με εσένα και σκέφτεσαι "γιατί δεν εκτροχιάζεται το τρένο να γλυτώσει η ανθρωπότητα", τότε δεν την παλεύεις καθόλου.

Υπάρχουν μέρες που η θέληση σου να σηκωθείς από το κρεββάτι είναι πιο αδύναμη από την βαρύτητα και χρειάζεται υπεράνθρωπες δυνάμεις για να ανοίξεις το ένα σου βλέφαρο. Όταν τελικά καταφέρεις και τις συγκεντρώσεις και είσαι και με τα δύο πόδια στο πάτωμα, μετα σου'ρχεται ξαφνικά η ιδέα ότι άλλη μια χάλια μέρα ξεκινάει. Και απογοητεύεσαι (ξανά). Τότε είναι που πραγματικά δεν την παλεύεις καθόλου, και ούτε πρόκειται να αλλάξει η μέρα σου προς το καλύτερο όπως θέλουν να ισχυρίζονται διάφοροι χαζοχαρούμενοι αισιόδοξοι.

Επί της ευκαιρίας, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Κοέλιο είναι πολύ μεγάλος μαλάκας. Όχι φίλε μου, όταν θες κάτι πάρα πολύ το σύμπαν δεν συνομωτεί για να το αποκτήσεις. Κάνει το παν για να φτάσεις όσο πιο κοντά γίνεται, και μετά στο παίρνει από τα χέρια. Και μετά σκάει στα γέλια. Τουλάχιστον έτσι πάει στο εκτός Κοέλιο σύμπαν. Ας τον ενημερώσει κάποιος τον άνθρωπο επιτέλους!

Αλλά υπάρχει λύση.. Όταν δεν περιμένεις τίποτα, ηρεμείς, χαλαρώνεις, και μπορείς επιτέλους να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής.. Οι οποίες είναι και τζάμπα, και αξίζουν και το τελευταίο σέντσι.

Μην απελπίζεσαι φίλε κατεστραμμένε.. Πάντα υπάρχει φως στο τούνελ. Και συνήθως είναι μια αμαξοστοιχία που έρχεται κατα πάνω σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιτάς με το βλέμμα της αγελάδας που βλέπει το τρένο να έρχεται κατα πάνω της: στοϊκά.

~ ~ ~

Υπογραφή: I don't wrestle her© - Κλοπιράιτ Αθήνα 2007

~ ~ ~

Υστερόγραφο: Λευτεριά στους ομοφυλόσκυλους πιγκουίνους της Νότιας Ζιμπάμπουε. Το δικαίωμα στην διαφορετικότητα είναι αναφαίρετο και αποκτημένο με πολλούς αγώνες μπαντμινγκτον.




Αγαπητέ Απάλευτε,


Διάβασα με μεγάλη προσοχή το γράμμα σου και θα ήθελα να συμφωνήσω με τις κατηγορίες σου για τον Κοέλιο. Το ότι πούλησε δε σημαίνει ότι είναι και σωστός. Άλλωστε μπορείς πάντα να διαλέξεις τι θα διαβάσεις. Μπορείς να διαβάσεις το καινούριο τεύχος της Βαβούρας που ήδη κυκλοφορεί, να ξεφυλλίσεις τον χειμερινό κατάλογο της Βικτόρια-Σίκρετ ή απλά να χαζεψεις τις ταμπέλες στο δρόμο.

Επίσης οφείλω να σε ενημερώσω ότι οι αγελάδες δεν κοιτάνε και τόσο στοϊκά ένα τρένο που έρχεται καταπάνω τους. Επειδή είναι σοφά και ιερά ζώα (γιορτάζουν του Αγίου ΜακΝτόναλντ του ΤαχύΣφαγέα) έχουν αντιληφθεί τον κίνδυνο και έχουν ξεκινήσει να τρέχουν μισή ώρα πριν την σύγκρουση. Απλά παίρνουν τον χρόνο τους. Και ξέρεις φίλε Απάλευτε... Η μάχη με τον χρόνο είναι πάντα άνιση.

Θα σε συμβούλευα να αφήσεις τις αμπελοφιλοσοφίες που ούτε έσυ ο ίδιος δεν πιστεύεις. Πως γίνεται να μην περιμένεις τίποτα την ίδια στιγμή που όλο σου το είναι έχει κρεμαστεί απο την οθόνη του μπρικιού που έχεις για υπολογιστή και περιμένει την δημοσιέυση της επιστολής.

Κατα τ' άλλα μιά χαρά σε βρίσκω. Έχω μια υποψία ότι δεν την παλεύεις. Αλλά πάλι δεν είμαι και σίγουρη. Θα περιμένω το επόμενο γράμμα σου για να βεβαιωθώ.


Η Θεία


ΥΓ. Η ομοφυλοσκυλία των πιγκουίνων και άλλων τροπικών ειδών θα αναλυθεί εκτενώς σε επόμενη δημοσίευση. Είναι ένα ηθικό ζήτημα που εμας σαν ηθικολόγους μας απασχολεί καιρό τώρα. Σε ευχαριστούμε που το ανέφερες.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

Τρέξτε Να Προλάβετε.. Ανοίξαμε Και Σας Περιμένουμε!

Νέα φανταστική υπηρεσία ΜΟΝΟ απο τους παραγωγούς του AxoLoStaTioN και της αυτής μεγαλειότητας Θείας.

Η μοναδική δική σας στήλη είναι γεγονός. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα .doc με το γράμμα σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας.

Στο προφίλ μας θα βρείτε καταχώρηση με το ηλεκτρονικό ΕΛΤΑ (email) του σταθμού μας και τα υπόλοιπα θα τα γράψει η ιστορία. Μέσα στο ελάχιστο χρονικό διάστημα των 14ων μηνών (έχουμε και τρεχάματα, οικογένεια, δουλειές, μας ζητάνε κι από άλλα κανάλια) θα βρείτε απάντηση σε όλα σας τα προβλήματα. Και όλα αυτά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ/ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ (τσιφούτηδες).

Για παράπονα, μηνύσεις, απειλές μόνο σοβαρές προτάσεις.


Μετά Τιμής


ΕΓΩ...



ΥΓ. Ένας φόρος τιμής στο αείμνηστο 555-theia Help Line...